+382 20 60 50 60 +382 67 310 360; +382 69 310 360 telefonica@t-com.me
Privatna vila - Sveti Stefan

Par riječi o nama

Za vise od 18 godina rada u fazama slabe-niske struje, stekli smo veliki broj zadovoljnih korisnika i stekli zavidnu reputaciju.

Do danas smo realizovali nekoliko stotina različitih instalacija po sistemu „ključ u ruke“ u Crnoj Gori, kao i djelimicnih sistema po zahtjevu korisnika. TELEFONICA je usmerena na širenje i razvoj oblasti koje su naš domen, I cilj nam je da postanemo lideri u svojim oblastima poslovanja i predstavljaju primere dobrih poslovnih praksi.

TELEFONICA uvek napreduje prema novim poslovnim mogućnostima i izazovima i teži daljem razvoju tržišta Crne Gore. Osnova naše vizije su stalno kretanje i pozitivne promene, učenje, usavršavanje rada i ulaganje u ljude, vođeno optimizmom, kreativnošću, ambicijama i odgovornošću.

Želimo da doprinesemo i dobrobiti našeg društva i podstičemo društveno-ekonomski napredak Crne Gore. TELEFONICA se vodi principima poslovne etike i teži ostvarivanju održivih i dugoročnih prednosti i dobrih rezultata. U skladu sa time, TELEFONICA želi da postavi i dobre principe i standarde rada u oblasti poslovanja u Crnoj Gori.

Mi smo tu da bismo Vam pomogli u svakom dijelu projekta. Na raspolaganju su Vam naši iskusni stručnjaci koji će biti raspoloživi za saradnju u svim fazama: od procjene troškova i izbora adekvatnih materijala i opreme do najsitnijih detalja tokom završnih radova.

Dugi niz godina uspješnog i neprekinutog rada na vrlo zahtjevnom tržištu;

Stručnost radnika;
Predanost kvalitetu;
Poštovanje rokova;
Gradnja prilagođena potrebama i mogućnostima investitora;
Garancija na izvršene radove;
Reference

Naše poslovanje odnosi se na poslovne, prodajne, proizvodne, skladišne, privatne i javne objekte u cijeloj zemlje. To radim vođenjem projekata iz našeg sjedišta u Podgorici.
Kvaliteta izrade, sigurnost naših zaposleniha i zaštita okoline prioritet su nam prilikom izrade svakog projekta. Visoki standardi koje slijedimo omogućili su nam da uvedemo međunarodne standarde.

Za kupce
Nastojimo osigurati neprekidnu i jednostavnu dostupnost informacijama o uslugama preduzeca i dostupnost odgovarajućeg osoblja kupcima i potencijalnim kupcima. Takođe, težimo da od upita do odaziva potekne što manje vremena. Pritom posebno važnim smatramo povratne informacije kupca, koje nam pomažu u poboljšanju naših usluga.

Za projektante
Tokom izrade projekata svakako je važno imati kvalitetno pripremljenu projektnu dokumentaciju sa precizno isplaniranim fazama izvodjenja. Na taj način će olakšan biti nadzor i smanjena potreba za dodatnim informacijama i provjerama.

Za kooperante
Kvalitetna izrada tačnog i preciznog plana olakšava kooperantima i dobavljačima opreme bolje planiranje i razumijevanje njihovih obaveza. To vodi ka kvalitetnijoj međusobnoj saradnji i kvalitetnom izvršavanju radova, te krajnjim zadovoljstvom korisnika.

Za krajnje korisnike
Završetak radova u skladu s rokovima izvedeni na visokoj stopi kvaliteta uveliko uticu na smanjenje potrebe i troškova održavanja, te krajnje zadovoljstvo korisnika koje su najveća nagrada i potvrda našeg rada.