+382 20 60 50 60 +382 67 310 360; +382 69 310 360 telefonica@t-com.me
pasivaheader

Naša kompanija specijalizovana je za projektovanje i izradu LAN-WAN mreža. Pravilno osmišljena i projektovana računarska mreža predstavlja osnovu kompanije koja ima potrebe za brzom i efikasnom komunikacijom zaposlenih.

Omogućavamo brzu i efikasnu izgradnju računarske mreže i efikasno korišćenje odabranih i ugrađenih aktivnih mrežnih uredaja: svičeva, rutera, modema, access servera, terminal servera, mrežnih kartica, i tako dalje. Na raspolaganju su vam standardne metode umrežavanja LAN (Local Area Network) kao i bežične metode umrežavanja (Wireless Local Area Network ili W-LAN).

U skladu sa vašim potrebama i zahtevima naš tim Vam može ponuditi nekoliko rešenja i u saradnji sa Vama izabrati najoptimalnije rešenje. Izvodimo sisteme strukturnog kabliranja bazirane na UTP, FTP i STP kablovima i pasivnim komponentama, kategorije 5, 5E,6 I 7, sposobne da prenose, sve danas aktuelne, mrežne protokole uključujući i 1000Base-T Gigabit Ethernet na 10/100/1000 Mb/s. Takođe, realizujemo i fiber optičke mreže bazirane na multi-mode i single-mode fiber optičkim kablovima, kao i wireless LAN IEEE 802.11x mreže.

Nakon izgradnje infrastrukture računarske mreže i testiranja pasivnih komponenti pristupa se instalaciji, povezivanju i konfigurisanju kao i puštanju aktivne mrežne opreme u stalnu eksploataciju. Pravilno konfigurisani aktivni uredaji su od suštinske važnosti za brz i pouzdan rad vaše računarske mreže. Usluge instaliranja aktivnih mrežnih uređaja, puštanje u rad pojedinih uređaja kao i cele mreže obavlja stručni tim inženjera i tehničara u skladu sa najvišim svetskim standardima.

Gradovi u kojima izvodimo radove su:

Andrijevica, Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Danilovgrad, Kolašin, Kotor, Niksic, Mojkovac, Petrovac, Plužine, Pljevlja, Podgorica, Rozaje, Tivat, Ulcinj, Herceg Novi, Žabljak.

Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu ili obiđemo Vaš objekat, pošaljite nam mail na telefonica@t-com.me ili nas kontaktirajte na 067/310-360, 069/310-360 ili 020/60 50 60.