+382 20 60 50 60 +382 67 310 360; +382 69 310 360 telefonica@t-com.me
slide02

Osnovna funkcija sistema ozvučenja je da oplemeni Vaš poslovni prostor kvalitetnim i nenametljivim zvukom. Profesionalna oprema za ozvučenje stvoriće kvalitetan zvuk u Vašem prostoru u kome će vaši komitenti uživati da sa Vama posluju, a radnici opuštenije i sa manje stresa da rade. Unutar i oko objekata sistem javnog ozvučenja se može koristiti za emitovanje ambijentalnog muzičkog sadržaja ili emitovanje reklamnih poruka.

U ponudi imamo i ambijentalna ozvučenja za razne vrste objekata:
• hale (muzika za radnike i davanje obaveštenja, namjenski prostor)
• poslovne objekte (kancelarije sa ambijentalnom muzikom, sale za sastanke)
• spoljne ambijente (igrališta, stadioni, amfiteatri, itd.)
• sakralni objekti (manastiri, crkve, dzamije, sinagoge )
• škole (za davanje važnih saopštenja, namjenske prostorije)
• ugostiteljske objekte (restorani, hoteli, caffe bar-ovi, maloprodajni objekti, i dr.)
• konferencijski sistemi (oprema za simultano prevodjenje, zicni i bezicni sistemi mikrofona)
U ponudi imamo pojačala, predpojacala, procesore, zvučnike i ostalu audio optemu. Zvučnike možete kombinovati i prema enterijeru i ambijentu (ugradni, nadgradni u više verzija, spoljni vodootporni, stubni, itd.)
U saradnji sa svojim partnerima smo u mogućnosti da Vam obezbedimo i najkvalitetniju opremu, koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Pored prodaje i ugradnje sistema ozvucenja, radimo i servis svih audio komponenti.

Gradovi u kojima izvodimo radove su:

Andrijevica, Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Danilovgrad, Kolašin, Kotor, Niksic, Mojkovac, Petrovac, Plužine, Pljevlja, Podgorica, Rozaje, Tivat, Ulcinj, Herceg Novi, Žabljak.

Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu ili obiđemo Vaš objekat, pošaljite nam mail na telefonica@t-com.me ili nas kontaktirajte na 067/310-360, 069/310-360 ili 020/60 50 60.

Sistemi ozvucenja - Telefonika d.o.o. Podgorica, Crna Gora