+382 20 60 50 60 +382 67 310 360; +382 69 310 360 telefonica@t-com.me
sistemipristupaheader

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu zgrada ili njihovih djelova. Osnovni zadatak sistema je dozvola pristupa – ulaza ili prolaza – isključivo ovlašćenim osobama.

Pristup se omogućava ili sprečava automatskim djelovanjem sistema, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.
Često je u poslovnim prostorima potrebno ograničiti ili onemogućiti pristup neovlašćenim osobama, ili pratiti kretanje osoba u određenom prostoru.

Kontrolom pristupa u Vašem objektu možete kontrolisati prolazak zaposlenih ili drugih lica kroz određena vrata u određene objekte.
Za identifikaciju osoba upotrebljavaju se plastične kartice. Danas se najčešće susreću privesci ili beskontaktne kartice, ali u upotrebi su ikontaktne čip-kartice, bar-kod kartice i magnetske kartice. Složeniji sistemi služe se i biometrijskim metodama za identifikaciju osoba (prepoznavanje otiska prsta, glasa i sl.).

Svoju ponudu baziramo na proizvodima kompanija koje su jedne od vodećih kompanija u svijetu u oblasti kontrole pristupa i evidencije radnog vremena. Uz izuzetno raznovrstan hardver, pruža i kompletna softverska rešenja čiji se kvalitet posebno ističe u evidenciji radnog vremena i integraciji ovih sistema sa ostalim sistemima tehničke zaštite.

Vršimo projektovanje sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena svih veličina kao i integraciju sa drugim sistemima tehničke zaštite. Projektovanje u ovoj oblasti zahtjeva dobru komunikaciiju s investitorom i detaljnu analizu radnih navika zaposlenih u objektu za koji se vrši projektovanje ovih sistema.

Telefonica projektuje, montira i održava sisteme kontrole pristupa i evidencije radnog vremena zaposlenih renomiranih svjetskih proizvođača.

Telefonica u ponudi ima čitače kartica, smart kartice, rfid čitače, biometrijsku kontrolu, čitače otiska prsta, šifratore itd.

 

GV-AS_intro

Gradovi u kojima izvodimo radove su:

Andrijevica, Bar, Berane, Bijelo Polje, Budva, Cetinje, Danilovgrad, Kolašin, Kotor, Niksic, Mojkovac, Petrovac, Plužine, Pljevlja, Podgorica, Rozaje, Tivat, Ulcinj, Herceg Novi, Žabljak.

Ukoliko želite da Vam pošaljemo ponudu ili obiđemo Vaš objekat, pošaljite nam mail na telefonica@t-com.me ili nas kontaktirajte na 067/310-360, 069/310-360 ili 020/60 50 60.

Sistemi za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena - Telefonika d.o.o. Podgorica, Crna Gora